CMC Yeni Lokasyonu için İzmir'i Tercih Etti

CMC Türkiye, yeni açılan İzmir lokasyonunda yurt içi ve yurt dışı müşterilerine farklı dillerde çağrı merkezi hizmeti sunuyor.

Çağrı Merkezi 23.03.2022, 14:24 Eylem gün
CMC Yeni Lokasyonu için İzmir'i Tercih Etti

Avrupa’nın en hızlı büyüyen BPO, Teknoloji ve Danışmanlık şirketler grubu M+ Group bünyesinde hizmet veren, dış kaynak sağlayıcı (BPO) şirketi CMC Türkiye, İstanbul, Malatya, Urfa, Rize, Bayburt ve Van'da bulunan lokasyonlarına bir yenisini de İzmir'de ekledi.

Toplam 6500 çalışanı olan CMC Türkiye, büyüme hedefleri doğrultusunda bu yıl yaklaşık 1500 kişiye daha istihdam sağlayarak çalışan sayısını artırmayı planlıyor. İzmir lokasyonundan, yurt içi ve yurt dışı iş ortaklarının müşterilerine farklı dillerde müşteri iletişimi hizmeti sunuluyor. 

İzmir’de bu yıl 1000 kişiye istihdam hedefi

CMC Türkiye’nin kurulduğu 2000 yılından bu yana geliştirdiği yenilikçi çözüm ve teknolojilerle BPO kavramının dönüşümüne öncülük ettiğini söyleyen CMC Türkiye COO’su Hakan Saran, “2020 yılından bu yana M+ Group bünyesinde yer alıyoruz. Yolumuza çok daha büyük bir grubun desteği, deneyimi ve uzmanlığı ile devam ederek hizmetlerimizi lider şirketlere küresel bir markanın parçası olarak sunuyoruz. Yeni lokasyonlara yatırım yaparak ülkemizin dört bir yanına doğru genişleme hedefimiz var. Bu doğrultuda İstanbul, Malatya, Urfa, Rize, Bayburt ve Van’dan sonra yeni yatırımımızı İzmir’de hayata geçiriyoruz. İzmir, Ege Bölgesi’ndeki ilk lokasyonumuz olduğu için heyecanlıyız. CMC Türkiye olarak yerleşkeli, lokasyon bağımsız evden çalışma ve hibrit olmak üzere 3 farklı çalışma modelimizle Türkiye’nin tüm illerinden işe alım yapabiliyoruz. Böylelikle işverenlere ve adaylara optimum fayda sağlıyor, istihdama katkımızı sunuyoruz. Yeni açılan İzmir lokasyonumuzda bu yıl 1000 kişiye daha istihdam sağlamayı planlıyoruz. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@