Çağrı Merkezi Teknoloji Zirvesi, Sektör Profesyonellerini Ağırladı

CCR ve Genesys ana sponsorluğunda düzenlenen 7. Çağrı Merkezi Teknoloji Zirvesi 14 Haziran 2022’de, Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleşti.

Teknoloji 21.06.2022, 14:24 30.06.2022, 14:46 Eylem gün
Çağrı Merkezi Teknoloji Zirvesi, Sektör Profesyonellerini Ağırladı

Nice Medya tarafından basın sponsorluğu üstlenen etkinliğin diğer sponsorları; AWS, Microsoft, AudioCodes, Bircom, Metrics, StudioPlus oldu. 

Program kapsamında; Keynote Speaker olarak Studioplus Kurucusu Erhan Ali Yılmaz yer alırken diğer konuşmacılar ise Metrics Kurucu Ortağı Mesut Çüre, Genesys Kıdemli Satış Yöneticisi Bilge Yılmaz, CCR Kurucu Ortağı Oktay Kemal, CCR Satış Direktörü Cem Durna, AWS Çözüm Mimarları Esra Kayabalı ve Mohib Khan, Microsoft Üretkenlik ve Güvenlik Çözümleri Direktörü Ozan Öncel, Genesys Kıdemli Çözüm Danışmanı Filip Ulovec, Audiocodes Bölge Satış Direktörü Peter Broeckx oldu. 

Gelişen bulut teknolojisinin sektöre yansımalarının analiz edildiği bu programı, başta finans ve dış kaynak çağrı merkezi sektöründen olmak üzere çağrı merkezi müdürleri ve sistem yöneticileri olan IT profesyonellerinden oluşan yaklaşık 250 kişilik bir izleyici kitlesi takip etti. 

Plaket töreninin ardından boğaz manzarası eşliğinde yenen öğle yemeği ile etkinlik sona erdi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@