Türkiye’nin Müşteri Deneyimi Ödülleri Sahiplerini Buldu

4. CX AWARDS TURKEY kapsamında Türkiye’nin en başarılı müşteri deneyimi projelerini üreten markalar ödüllerini aldı.

CX Awards Turkey 17.12.2021, 17:12 16.02.2022, 12:27 Eylem gün

Nice Medya tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin ilk müşteri deneyimi ödül programı olan CX AWARDS TURKEY’in 4. yılında, en başarılı müşteri deneyimi projeleri ödüllerine kavuştu. 

Ödül töreni 15 Aralık’ta Conrad İstanbul Bosphorus Otel’de gerçekleşti. 4. CX AWARDS TURKEY’de; 23 marka, 6 ana kategori ve 3 jüri özel kategorisinde ödül aldı. 

Dijital Müşteri Deneyimi Kategorisi, Müşteri Deneyiminde En iyi Teknoloji Kullanımı Kategorisi, B2B Müşteri Deneyimi Kategorisi, Minimum Teknoloji Maksimum Müşteri Deneyimi Kategorisi, Sıradışı Müşteri Deneyimi Kategorisi ve Yeşil Ayak İzim Kategorisi ödülün ana kategoriler olarak yer aldılar. 

Jüri Özel Kategorileri ise; Sosyal Sorumluluk Özel Ödülü, Sektörünün İlkleri  ve Kurumsal Uygulama Ödülü oldu. 

4. CX AWARDS TURKEY’de, her yıl olduğu gibi bu yıl da seçkin bir jürinin titiz çalışmaları  ile değerlendirme süreci yürütüldü.  Jüri Heyeti; Doç. Dr. Can Erdem,  Doç.Dr. Taşkın DİRSEHAN, Dr. Cem Duran ve Dr. Nihat Tavşan ile Dr. Cenk TÜRKER gibi alanında yalnızca Türkiye değil, yurtdışında da kabul gören kitap ve makalelere imza atmış, aynı zamanda sektörle ortak çalışmalar yürüten, sektörel bilgisi güçlü akademisyen isimlerden oluşuyor. 

Toplam 9 kategoride ödül alan markalar; 

AgeSA
Aksigorta
DeFacto
DFDS Akdeniz İş Birimi
Hepsiburada 
ING 
İncehesap 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi
İpragaz
Kuveyt Türk
LC Waikiki
Memorial
MNG Kargo
Multinet Up
Opet Fuchs
Otokoç Otomotiv
Remed Assistance
Sestek
Sigortam.net 
Sodexo
Teknosa
Tredaş
Turkcell
Vakıfbank
Vestel
Yapı Kredi
Ziraat Bankası 

KAZANANLARI DİNLİYORUZ;

Ödül alan projeler, sektöre ilham kaynağı olabilmesi açısında Nice Medya tarafından gerçekleştirilen online röportajlarla detaylı biçimde paylaşılıyor. İzlemek için

CX TV Youtube kanalımızdan veya CXCLUB.COM.TR web sitemizden veya sosyal medya kanallarımızdan #kazananlarıdinliyoruz hashtag'i ile takip edebilirsiniz. 

 


Ödül hakkında detaylı bilgi için  www.cxawardsturkey.com


Nice Medya Hakkında; 
15 yıldır müşteri hizmetleri ve deneyimi alanında dergi, kitap ve online yayınların yanı sıra, yine bu alanda zirve ve konferanslar düzenleyen Nice Medya, son 4  yıldır CX Awards adıyla müşteri deneyiminin ilk  ödüllerini de organize ediyor. 


0 212 343 45 24

[email protected]

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@