Türkiye’de B2B Müşteri Deneyimi Projeleri İlk Kez Ödüllendirilecek

CX AWARDS TURKEY, lojistikten enerjiye birçok sektörde hayata geçen başarılı "B2B Müşteri Deneyimi" projelerine Türkiye’de ilk kez ödül alma fırsatı sunuyor.

CX Awards Turkey 25.11.2021, 10:06 17.12.2021, 17:40 Eylem gün
Türkiye’de B2B Müşteri Deneyimi Projeleri İlk Kez Ödüllendirilecek

Türkiye’nin ilk müşteri deneyimi ödülü olan ve bu yıl 4. kez düzenlenen CX AWARDS TURKEY kategorilerinde yeni düzenlemelere gidildi.

Sektörün gelişimine paralel, gündem ve ihtiyaçlarına uygun yapılan yeni düzenlemelerden biri de "B2B Müşteri Deneyimi"  kategorisinin eklenmesi oldu.

Daha önce Türkiye’de bu alanda ödül bulunmuyordu. Bu gelişmeyle beraber Türkiye’de ilk kez B2B alanında hayata geçirilen müşteri deneyimi projeleri de başarılarını ödüllendirme fırsatı yakalayacak. 

Müşteri deneyimi denildiğinde akla ilk olarak son tüketiciye yönelik geliştirilen projeler gelse de, müşteri deneyiminin yarattığı verimlilik, ekonominin her alanında değerlendirilmeye başlandı. 

Markaların müşterisi olan kurumlar için geliştirdiği, olumlu deneyimler yaratan B2B projeler, özellikle bazı sektörlerde daha fazla öne çıkıyor. 

Lojistik, enerji, banka, akaryakıt, telekom gibi sektörler, müşteri deneyimi alanında dikkat çekici B2B projelerinin geliştirildiği sektörler arasında başı çekiyor.  

Daha önce Türkiye’de bu alandaki başarılı projelerini ödüllendirme şansı bulamayan markalar, bu yıldan itibaren CX AWARDS TURKEY ödülleri kapsamında başvuruda bulunabilecekler. 

B2B kategorisi ve diğer kategoriler ile birlikte ödül hakkında tüm detaylı bilgilere www.cxawardsturkey.com adresinden ulaşılabilir. 

ÖDÜL SÜREÇLERİ TAMAMEN DİJİTAL

Nice Medya tarafından düzenlenen 4. CX AWARDS TURKEY’de son başvuru tarihi 30 Kasım.

İlk yılından itibaren CX AWARDS TURKEY’nin süreçleri "Aday Dostu" olarak tasarlandı. 

Müşteri deneyiminin ruhuna uygun olarak, hem başvuru ve hem de değerlendirme süreçlerini dijital olarak gerçekleşiyor. 
 
Böylece aday kurumlar için hem zaman hem de maliyet açısından minimum eforla, projenin güçlü yönlerini aktarma imkanı yaratılıyor. 


 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@