Kamuoyuna Önemli Duyuru - MARKA İHLALİ

Tescilli markamız olan CX AWARDS TURKEY ismimizin hukuka aykırı bir biçimde kullanılmasına ilişkin "Yasal süreç başlatılmış olup" olası bir karışıklığı önlemek adına tarafımızca düzenlenen ödül ile ilgili gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan, www.cxawardsturkey.com ve www.cxclub.com.tr internet sitelerimizden takip edebileceğinizi hatırlatmak isteriz.

CX Awards Turkey 22.02.2022, 12:21 Eylem gün
Kamuoyuna Önemli Duyuru - MARKA İHLALİ

Değerli Okuyucularımız,

16 yıldır müşteri deneyimi alanında yayıncılık ve etkinlik faaliyetlerini yürüten bir şirket olarak, Nice Medya ünvanımızla bildiğiniz üzere en son 2021 Aralık ayında “CX AWARDS TURKEY” adı ile Türkiye’nin ilk müşteri deneyimi ödüllerinin dördüncüsünü düzenledik. Sizlerin de yoğun ilgi ve katılımı ile organize ettiğimiz müşteri deneyimi ödüllerinin başarısı bizleri oldukça mutlu etmektedir.

Ödüllerimizin artan başarısı üzerine son dönemde üzülerek belirtmemiz gerekir ki, şirketimizin aynı zamanda Türk Marka ve Patent Kurumu nezdinde tescilli markası olan “CX AWARDS TURKEY” ödül ismimizin başkaca organizasyonlar tarafından hukuka aykırı bir biçimde kullanıldığını, Türkiye’de ilk müşteri deneyimi ödülleri 5 yıl önceden başlayarak tarafımızca düzenlenmiş olmasına rağmen, Türkiye’de düzenlenen ilk ve orijinal ödül iddiası ile ödül ismimiz üzerinden yanıltıcı reklam yapılarak fayda sağlandığı görülmüştür.

Bu durum takipçilerimiz aracılığıyla tarafımıza iletilmiş olup, tarafımızca düzenlendiği zannıyla yapılan başvurular üzerine başka organizasyonların ödül ismimizi kullanarak düzenlediği ödüllerle herhangi bir ilişkimiz bulunmadığını açıklama zorunluluğu duyulmuştur.

Aynı zamanda tescilli markamız olan ödül ismimizin hukuka aykırı bir biçimde kullanılmasına ilişkin "Yasal süreç başlatılmış olup" olası bir karışıklığı önlemek adına tarafımızca düzenlenen ödül ile ilgili gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan, www.cxawardsturkey.com ve www.cxclub.com.tr internet sitelerimizden takip edebileceğinizi, bunun dışında tarafımıza ait olmayan kanallar vasıtasıyla yapılan “CX AWARDS TURKEY” ödül ismindeki organizasyonun Nice Medya olarak tarafımızca düzenlenen ve 5. yılına ulaşan orijinal CX AWARDS TURKEY ile ilişkisinin bulunmadığını önemle kamuoyuna duyururuz.

NİCE MEDYA

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@